Instructrice


Ik ben Heidi Baack en werk sinds maart 2008 in het Paramedisch Centrum 'de Spil' te Diepenveen. Met veel plezier werk ik daar als fysiotherapeute.

Ik ben me een paar jaar geleden gaan verdiepen in Nordic Walking, omdat ik zelf een fanatiek wandelaar ben en graag in de buitenlucht sport.
Al snel kwam ik er achter dat Nordic Walking een ideale wandelsport is voor jong en oud en tevens zeer geschikt voor mensen met een fysieke beperking. Dit leek mij een geweldige aanvulling naast mijn werk als fysiotherapeute.

Begin 2006 heb ik de SNWN instructeursopleiding Nordic Walking gevolgd en heb een INWA-licentie. Hier word je getraind en geschoold om Nordic Walking veilig en verantwoord aan te leren. Jaarlijks volg ik de benodigde bijscholingen, zodat de kwaliteit van de instructies gewaarborgd blijft, actueel en voortdurend ontwikkeld. Ik heb voor de INWA gekozen omdat deze garant staat voor kwaliteit.
 

Ik zie Nordic Walking als een geweldige sport om mensen op een leuke en prettige manier in de buitenlucht aan conditie en welzijn te laten werken.
Ik wil u dat graag laten ervaren en leren.