Cursus


Een techniekcursus Nordic Walking bestaat uit 4 lessen van 1,5 uur. De 1e les van de cursus een kennismakingsles. Hierna heeft u de keuze om door te gaan met de techniek lessen. Als groep train je 1 keer per week op een vaste dag. Doordat met kleine groepen wordt gewerkt (ongeveer 8 mensen), krijgt u veel persoonlijke aandacht. Zo leert iedereen de juiste techniek aan en kan op zijn/haar niveau optimaal van Nordic Walking genieten.


Kennismakingsles

Tijdens deze les van 1,5 uur krijgt u uitleg over Nordic Walking, de techniek en het materiaal. Ook gaat u kennismaken met het lopen met poles. Het is de perfecte manier om te kijken of Nordic Walking de sport voor u is.
Kosten 15 euro p.p. Inclusief gebruik poles + kopje koffie/thee met deventerkoek.


Technieklessen

Tijdens deze lessen wordt u de INWA Nordic Walking techniek stapsgewijs geleerd en ingeslepen op gezondheids- en fitnessniveau. Ook wordt aandacht besteed aan trainingsopbouw met warming-up en cooling-down.
Kosten techniekcursus 65 euro p.p. Inclusief gebruik poles.


Start nieuwe cursus (aanmelden)


Startpunt (kaart)

Rustpunt Boerderij 'Erve Grutterink'.
Schapenzandweg 2 te Diepenveen.

Benodigdheden

Wandelschoenen met goed profiel. Makkelijke weersafhankelijke kleding. Tijdens de hele cursus wordt er met de Exel-poles van Nordic Walking-Heidi Baack getraind.


Aansprakelijkheid

Deelname is geheel op eigen risico.
De NW-instructrice is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit een ongeval, letsel of anderzins van welke aard dan ook, ten gevolge van deelname aan de NW-activiteiten.